Echipa medicală

Află cine sunt medicii dentisti care formează echipa din spatele cabinetului nostru stomatologic.

Vesa Natalia 1

Vesa Natalia

Medic primar în stomatologie generală, specializare implantologie, parodontologie, estetica dentara.

Absolventă a Universității UMF Timișoara din anul 1997. Competență în implantologie și perfecționare în parodontologie și estetică dentară. „Îmi place să ajut oamenii să se simtă mai bine în pielea lor, încrezători în zâmbetul personal.”

PAPAI BEATRIX

Papai Ildiko Beatrix

Tratamente estetice restaurative, aplicațiile tehnologiei PRP și Plasmogel, parodontologie.

Absolventă a facultății de Medicină și Farmacie. „Cursurile de specializare – Tratamente Estetice Restaurative, Aplicațiile Tehnologiei PRP și Plasmogel și Abordarea pacienților cu boală parodontală m-au ajutat să dobândesc o experiență bogată în tratatarea pacienților.”

Ardelean Gabriela 2

Ardelean Gabriela

Medic primar stomatologie generala, specialist în Ortopedie și Ortodonție dento-facială.

„Am ales să profesez în ramura ortodonției pentru că pot oferi un zâmbet frumos și sănătos pacienților mei. Mă pasionează perfecționarea continuă în acest domeniu, datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce pacienților, iar experiența mea ca medic mă ajută să ofer servicii medicale de calitate.”

Pali Moisi Adela 6

Pali Moisi Adela

Medic specialist parodontologie.

Absolventă a facultății de Stomatologie Oradea- 2018. Master în paradontologie Florenta, Italia- 2021. „Am ales această meserie din pasiune și din dorința de a face bine. Mă implic în toate cazurile, găsind varianta optimă de tratament. Mulțumirea pacientului este satisfacția mea.”

Lonhard Iulius 4

Lonhardt Iulius

Medic specialist în protetică dentară.

Absolvent a facultății FMF, Oradea, 2019. Rezidențiat la UMF “Iuliu Hațieganu”, Cluj Napoca. „Odată cu avansul tehnologic și medical, crește și gradul de conștientizare a importanței sănătății orale la nivel general. Pentru mine cea mai mare satisfacție profesională este reprezentată de pacientul fericit și care zâmbește încrezător la finalul etapelor de tratament.”

Balog Mădălina

Balog Mădălina

Medic specialist stomatologie generală.

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară la UMF Târgu Mureș în anul 2020. Am continuat pregătirea profesională la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad, obținând în anul 2023 titlul de Medic Specialist în Stomatologie Generală. „Îmi doresc să devin mereu cea mai bună variantă a mea, de aceea învățarea continuă este scopul meu profesional.”

Vlasin Angela

Vlasin Angela

Asistent medical.

2010-2013 am făcut Postliceaul de Asistent Medical, Vasile Voiculescu. „Am ales această meserie din dorința de a ajuta oamenii. Îmi place să lucrez cu ei și cred că relația cu aceștia ajută foarte mult în dezvoltarea mea atât medicală cât și umană.”

Damian Giulia asistenta

Damian Giulia

Asistent medical.

Am terminat studiile de asistent medical generalist la Colegiul Tehnologic Sanitar “Vasile Voiculescu” Oradea în anul 2022. „Am ales să lucrez în stomatologie pentru că îmi doresc să dau pacienților încredere în ei și în zâmbetul lor.”

Seres Alina

Sereș Alina

Asistent medical.

Absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie, Oradea, specializarea de Asistent Medical Generalist, promotia 2023. „Am ales aceasta meserie deoarece imi place sa vad oamenii zambind.”

Popa Simena

Popa Simena

Recepționeră.

Vrei să faci o programare?

Apasă butonul, spune-ne câteva detalii despre tine, iar noi vom reveni cu un apel în cel mai scurt timp posibil.