Programari: 0770 106 992 Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea
Orar de functionare: Luni, Miercuri, Vineri: 8:00-15:00 / Marti, Joi: 14:00-20:00

Servicii de estetica dentara

Aspectul estetic al zambetului este dat nu doar de culoarea si forma dintilor, ci si de aspectul tesuturilor din jurul acestora!

Serviciile noastre de estetica dentara cuprind gama larga de tratamente care in urma aplicarii au ca si rezultat cosmetizarea arcadelor dentare si obtinerea unui zambet placut si atragator.

Estetica dentara nu este o ramura separata a medicinei dentare, dar cu acest nume defineste mai multe proceduri sau tehnici, care odata aplicate pot imbunatati considerabil aspectul dintilor.

In aceasta categorie intra servicii precum: albirea dintilor prin diferite metode, tratatrea cariilor cu obturatii fotopolimerizabile, coroanele ceramice, fatetele dentare si solutiile estetice parodontale.

Beneficiaza de servicii profesionale & tehnologie de ultima generatie!

Programeaza-te acum la numarul de telefon 0770 106 992.

Albirea dintilor

Cateva dintre metodele de albire a dintilor
gutiere albire

Tratamentul de albire a dintilor reprezinta un proces ce poate fi efectuat atat intr-un cabinet stomatologic cat si la domiciliu, cu ajutorul gutierelor individuale. Iata cateva tipuri de albire:

 • albirea dintilor cu gel care se aplica pe forme dentare si care mai apoi sunt tinute in cavitatea bucala de catre pacienti;
 • albirea dintilor cu tehnici oferite de lampi speciale;
 • albirea dintilor cu paste dedicate, regasite in cabinetul stomatologic;

Pentru ca dintii albi sa se pastreze este indicat ca aceste procedee sa fie repetate cel putin o data la 1-2 ani. De asemenea, inainte de albire este obligatoriu un tratament preliminar al tuturor cariilor existente alaturi de un detartraj profesional.

Fatete dentare

Fabricate din ceramica cu rolul de a imbunatati aspectul dintilor
fatete dentare

Prin definitie, fatetele dentare  reprezinta lucrari protetice care au ca si scop acoperirea partii vizibile a dintelui (partea exterioara). In general, fatetele dentare sunt fabricate din ceramica, cel mai important rol al acestora fiind unul cu caracter estetic. Cu ajutorul fatetelor pot fi solutionate urmatoarele probleme:

 • dinti colorati;
 • diferite defecte ale smaltului;
 • spatiile inestetice sau “strungareata” dintre dinti;
 • ascunderea dintilor inghesuiti sau care au crescut incalecati;

Coroane ceramice

O solutie eficienta de refacere a distructiilor dentare
coroane ceramice

La ora actuala, coroanele ceramice se numara printre cele mai fiabile solutii atunci cand vine vorba de restaurarea dintilor cu probleme. Totodata, exista pe piata cateva tipuri de coroane ceramice, acestea putand fi alese in functie de preferintele fiecarui pacient. Printre modelele disponibile se regasesc urmatoarele:

 • coroane integral ceramice;
 • coroane ceramice construite pe suport de zirconiu;
 • coroane ceramice construite pe suport de aur;
 • coroane metalo-ceramice;

Alte servicii de estetica dentara

Obturatiile fotopolimerizabile estetice

Obturatiile fotopolimerizabile pot sa ajute la refacerea sau repararea defectelor de la nivelul dintilor frontali, acestea fiind in general foarte putin vizibile. Datorita gamei variate de nuante, obturatiile fotopolimerizabile fabricate dintr-un material compozit pot oferi pacientului un aspect agreabil.

Solutii estetice parodontale

Repozitionarea sau remodelarea rozului gingival poate fi posibila cu ajutorul chirurgiei plastice gingivale. Aceasta interventie de natura stomatologica ajuta la rezolvarea conturului gingival asimetric sau neregulat. De asemenea, prin repozitionarea marginii gingivale, pacientul va avea posibilitatea de a zambi fara a-si expune prea mult gingia.

Ai nevoie de servicii de estetica dentara?

Programeaza-te acum!

Parerile clientilor

Cateva recenzii oferite de cei care au beneficiat de tratamentele noastre stomatologice

Din cauza unui caz putin mai complicat am primit refuzuri de la mai multi doctori. Dar, Doamna Doctor Vesa Natalia mi-a readus zambetul pe buze multumita unei interventii chirurgicale de succes. Din acest punct de vedere sunt cat se poate de bucuroasa. Multumesc!

Ioana Smarandescu

Daca ar fi sa dau un calificativ, acesta ar fi cu siguranta 10! Din punctul meu de vedere Doamna Doctor Vesa este stomatolog expert care va beneficia de recomandarile mele la nesfarsit. Acum, de fiecare data cand am o problema dentara ma duc la ea si o rezolva fara prea multe dificultati.

Andrei Molnar

In urma catorva vizite in cadrul cabinetului Estetical Dentis am reusit sa scap de problemele si sangerarile pe care le aveam la nivelul gingiilor. Ce imi pare ce mai rau este ca am asteptat un timp destul de indelungat pana sa ajung acolo. Acum sunt foarte multumit!

David Adrian
Call Now ButtonSuna acum!