Estetică dentară2024-04-23T16:49:50+03:00

Estetică Dentară în Oradea

Aspectul estetic al zâmbetului este dat nu doar de culoarea și forma dinților, ci și de aspectul țesuturilor din jurul acestora!

Serviciile noastre de estetică dentară cuprind o gamă largă de tratamente care în urma aplicării au ca și rezultat cosmetizarea arcadelor dentare și obținerea unui zâmbet plăcut și atrăgător.

Estetica dentară nu este o ramură separată a medicinei dentare, dar cu acest nume definește mai multe proceduri sau tehnici, care odată aplicate pot îmbunătăți considerabil aspectul dinților.

În această categorie intră servicii precum: albirea dinților prin diferite metode, tratarea cariilor cu obturații fotopolimerizabile, coroanele ceramice, fațetele dentare și soluțiile estetice parodontale.

servicii de estetica dentara Oradea

Îmbunătățește aspectul dinților tăi și zâmbește!

Programează-te la o consultație de specialitate sau haide în clinică pe Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea (apasă pentru a vedea harta)

Albirea Dinților

Câteva dintre metodele de albire a dinților

Tratamentul de albire a dinților reprezintă un proces ce poate fi efectuat atât într-un cabinet stomatologic cât și la domiciliu, cu ajutorul gutierelor individuale. Iată câteva tipuri de albire:

 • albirea dinților cu gel care se aplică pe forme dentare și care mai apoi sunt ținute în cavitatea bucală de către pacienți;
 • albirea dinților cu tehnici oferite de lămpi speciale;
 • albirea dinților cu paste dedicate, regăsite în cabinetul stomatologic;

Pentru ca dinții albi să se păstreze este indicat ca aceste procedee să fie repetate cel puțin o dată la 1-2 ani. De asemenea, înainte de albire este obligatoriu un tratament preliminar al tuturor cariilor existente alături de un detartraj profesional.

gutiere albire

Fațete Dentare

Fabricate din ceramică cu rolul de a imbunătăți aspectul dinților

Prin definiție, fațetele dentare reprezintă lucrări protetice care au ca și scop acoperirea părții vizibile a dintelui (partea exterioară). În general, fațetele dentare sunt fabricate din ceramică, cel mai important rol al acestora fiind unul cu caracter estetic. Cu ajutorul fațetelor pot fi solutionațe următoarele probleme:

 • dinți colorați;
 • diferite defecte ale smalțului;
 • spațiile inestetice sau „strungăreața” dintre dinți;
 • ascunderea dinților înghesuiți sau care au crescut încălecați;
fatete dentare

Coroane Ceramice

O soluție eficientă de refacere a distrucțiilor dentare

La ora actuală, coroanele ceramice se numără printre cele mai fiabile soluții atunci când vine vorba de restaurarea dinților cu probleme. Totodată, există pe piață mai multe tipuri de coroane ceramice, acestea putând fi alese în funcție de preferințele fiecărui pacient. Printre modelele disponibile se regăsesc următoarele:

 • coroane integral ceramice;
 • coroane ceramice construite pe suport de zirconiu;
 • coroane ceramice construite pe suport de aur;
 • coroane metalo-ceramice;
coroane ceramice

Alte Servicii de Estetică Dentară în Oradea

Fabricate din ceramică cu rolul de a imbunătăți aspectul dinților

Obturațiile fotopolimerizabile estetice

Obturațiile fotopolimerizabile pot să ajute la refacerea sau repararea defectelor de la nivelul dintilor frontali, acestea fiind în general foarte putin vizibile. Datorită gamei variate de nuanțe, obturațiile fotopolimerizabile fabricate dintr-un material compozit pot oferi pacientului un aspect agreabil.

Soluții estetice parodontale

Repoziționarea sau remodelarea rozului gingival poate fi posibilă cu ajutorul chirurgiei plastice gingivale. Această intervenție de natură stomatologică ajută la rezolvarea conturului gingival asimetric sau neregulat. De asemenea, prin repoziționarea marginii gingivale, pacientul va avea posibilitatea de a zâmbi fără a-și expune prea mult gingia.

Cât costă serviciile de estetică dentară?

Descoperă prețurile serviciilor noastre de îmbunătățire a aspectului dinților pe pagina dedicată.

Părerea ta contează!

Iată ce părere au cei care au beneficiat deja de serviciile noastre de stomatologie

Excelent
Pe baza a 30 de recenzii
János Huvé
János Huvé
2023-03-17
Hi,Im just would like to write my positiv feedback about this dental clinic. I met with a profesional team,i had a implant surgery,with,no pain,no compication. I recomand this clinic to everyone. Thank you. Dr Vesa.
Marcel Sima
Marcel Sima
2023-03-06
Excelenta experienta la Clinica Estetical Dentis, o echipa minunata. De curand am efectuat o igienizare profesionala si totul a decurs mult mai bine decat ma asteptam, iar rezultatul a fost pe masura. Recomand Estetical Dentis!
Laura Frunzischi
Laura Frunzischi
2023-03-03
O experienta minunata. Rezultate exceptionale . Personal deosebit, empatic. Profesionalism . Si mai mult mi-am invins teama de stomatolog!!! Va multumesc din suflet!!!
David Masincas
David Masincas
2023-02-14
Bună ziua! Vă mulțumesc pentru amabilitatea și priceperea de care ați dat dovadă atunci când am fost în clinica dvs pentru implanturi! Operația a fost o reușită, nu ma durut aproape deloc. Nu am avut complicații și am fost foarte mulțumit! Pentru cei cărora le,, este frica să caute echipaDr. VESA!! Foarte mult profesionalism! Alexandru Masincas!
Denis Benea
Denis Benea
2023-02-01
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Se lucrează foarte bine și cu grijă.
IOSIF DOREL MURESAN (iosifdorel59)
IOSIF DOREL MURESAN (iosifdorel59)
2023-01-25
Amabilitate, empatie si un personal foarte dragut. Recomand cu caldura

Ai beneficiat de servicii de estetică dentară în cabinetul nostru din Oradea?

Te rugăm să ne acorzi cu calificativ pe Google Maps și să ne spui câteva cuvinte despre experiența care ai avut-o în cabinetul nostru stomatologic. Îți multumim pentru ajutor!

Ultimele noutăți pe blog

Citește informații relevante despre implantologie, servicii stomatologice de ultimă generație, sfaturi practice pentru pacienți și multe altele

Apelează la serviciile noastre de estetică dentară din Oradea! Programează-te online!

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru a face o programare.

Cum ajungi la cabinetul stomatologic Estetical Dentis din Oradea?

Apasă pe hartă, accesează aplicația Google Maps de pe device-ul tău și haide în cabinet!

Go to Top