Programari: 0770 106 992 Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea
Orar de functionare: Luni, Miercuri, Vineri: 8:00-15:00 / Marti, Joi: 14:00-20:00

Implant dentar – servicii de implantologie

Solutie inovatoare de refacere a dintilor si maselelor

Cauti o metoda inovatoare de refacere a dintilor?

Apeleaza cu incredere la un implant dentar.

Aceasta metoda este mai mult decat ideala pentru pacientii care-si doresc dinti rezistenti, functionali si aspectuosi. Implantul dentar prezinta o multime de avantaje, cateva dintre ele fiind:

  • pentru a restaura arcada dentara nu mai este necesara o interventie asupra dintilor adiacenti (invecinati dintelui lipsa);
  • metoda net superioara de tratare si reconstructie a dintilor;
  • ajuta la refacere din punct de vedere estetic;
  • masticatia revine la nivel normal;
  • ofera posibilitatea de a beneficia de dinti cat se poate de asemanatori cu cei originali;
  • pacintul va beneficia de dinti curati si sanatosi;

Beneficiaza de servicii profesionale & tehnologie de ultima generatie!

Programeaza-te acum la numarul de telefon 0770 106 992.

Intrebari frecvente despre implantul dentar

Cateva raspunsuri la cele mai des intalnite intrebari despre implantologie
Ce inseamna implant dentar?

Implantul dentar face parte din ramura medicinei dentare numita implantologie si este definit de o gama larga de dispozitive care se introduc in gingie si os, cu scopul de a asigura ulterior o piesa cu caracter protetic (ex: coroana).

Unde se insereaza un implant dentar?

Implantul dentar se aseaza in locul in care o masea sau un dinte lipseste, avand ca si scop inlocuirea acestuia. Cele mai des intalnite cazuri sunt atunci cand unui pacient i s-a facut o extractie si-si doreste recuperarea dintelui pierdut.

Din ce este fabricat si cum arata?

Implantul dentar este o piesa fabricata din titan care are in general forma unui surub. Acesta serveste ca si inlocuitor al radacinei unui dinte care lipseste.

Care este procesul de realizare a unei restaurari pe implant dentar?

In prima faza se insera implantul, iar dupa ce acesta s-a integrat in os urmeaza sa i se ataseze o alta piesa cu denumirea de bont protetic, deasupra caruia se va fixa puntea sau coroana care va inlocui dintele lipsa.

Ce criterii trebuie sa indeplineasca o persoana care-si doreste un implant?

In general, orice persoana care are unul sau mai multi dinti lipsa poate beneficia de un implant dentar. Dar, exista cativa factori care trebuie luati in calcul:

  • calitatea si cantitatea osului;
  • pozitia sinusului si a altor formatiuni anatomice invecinate;
  • starea de sanatate;

Totodata sunt necesare si un set de analize de sange alaturi de o radiografie speciala;

Cat de dureros este tratamentul bazat pe implante?

Medicina dentara a evoluat foarte mult, existand la ora actuala o gama larga de tratamente si medicamente care reduc aproape complet orice durere.

Tinand cont de asta, pacientii au raportat ca intr-adevar durerea este foarte mica, in unele cazuri fiind chiar inexistenta. Dar, la fel ca si in cazul oricarei interventii, exista posibilitatea ca unii pacienti sa aiba o anumita stare de disconfort.

Ce durata are un asemenea tratament?

Durata poate sa varieze de la un pacient la altul deoarece fiecare persoana reprezinta un caz particular. In prima sedinta se insera implantul, iar dupa ce trece perioada de vindecare se ataseaza bontul protetic, urmand ca la final sa se fixeze coroana, puntea sau proteza.

Care sunt rezultatele finale?

migrarea dintilorBeneficiarul unui implant dentar va putea mesteca la fel ca si in momentul in care a avut dintele natural.

De asemenea, spatiile edentate (locul unde lipsesc dintii) vor fi restaurate, lucru care va impiedica modificarea pozitiei dintilor vecini (vezi imagine) si antagonisti. Astfel se vor combate si posibilele efecte negative asupra sanatatii cavitatii bucale.

implantologie

Vrei sa apelezi la solutia oferita de un implant dentar?

Contacteaza-ne la unul din urmatoarele numere de telefon si programeaza-te la o consultatie de specialitate!

Parerile clientilor

Cateva recenzii oferite de cei care au beneficiat de tratamentele noastre stomatologice

Din cauza unui caz putin mai complicat am primit refuzuri de la mai multi doctori. Dar, Doamna Doctor Vesa Natalia mi-a readus zambetul pe buze multumita unei interventii chirurgicale de succes. Din acest punct de vedere sunt cat se poate de bucuroasa. Multumesc!

Ioana Smarandescu

Daca ar fi sa dau un calificativ, acesta ar fi cu siguranta 10! Din punctul meu de vedere Doamna Doctor Vesa este stomatolog expert care va beneficia de recomandarile mele la nesfarsit. Acum, de fiecare data cand am o problema dentara ma duc la ea si o rezolva fara prea multe dificultati.

Andrei Molnar

In urma catorva vizite in cadrul cabinetului Estetical Dentis am reusit sa scap de problemele si sangerarile pe care le aveam la nivelul gingiilor. Ce imi pare ce mai rau este ca am asteptat un timp destul de indelungat pana sa ajung acolo. Acum sunt foarte multumit!

David Adrian
Call Now ButtonSuna acum!