Programari: 0770 106 992 Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea
Orar de functionare: Luni, Miercuri, Vineri: 8:00-15:00 / Marti, Joi: 14:00-20:00

Servicii de ortodontie

Ai nevoie de un aparat dentar? Descopera toate detaliile!

Ortodontia este o ramura a stomatologiei cat se poate de importanta. Aceasta le ofera pacientilor posibilitatea de a-si corecta tinuta dintilor cu ajutorul unui aparat dentar.

Dintii pozitionati incorect pot sa aduca dupa sine o multime de necazuri, cateva dintre acestea fiind: probleme in timpul masticatiei, dificultati in timpul periajului, probleme legate de estetica dentara, bruxism si multe altele.

Astfel, cu ajutorul ortodontiei poti apela la un aparat dentar si prin urmare sa-ti corectezi pozitia dintilor si sa scapi in acelasi timp de multe alte posibile boli sau probleme.

Alte informatii despre aparatele dentare

Informatii generale despre tratamentele ortodontice

Aparatele dentare pot fi purtate indiferent de varsta, fiind astfel recomandate atat pentru adulti cat si pentru copii sau adolescenti.

Durata unui tratament cu aparat dentar variaza de la caz la caz, dar in general tot procesul in care pacientul poarta aparatul dureaza intre 6 luni si 2 ani.

Inainte de a beneficia de un aparat dentar se realizeaza o consultatie primara, urmand ca aceasta sa fie precedata de un alt consult mai amanuntit in care se face si un plan de tratament.

Tipuri de aparate dentare

Descopera cele mai des intalnite aparate dentare

Chiar daca exista o gama variata de tipuri de aparate dentare, noi le vom enumera pe cele mai des intalnite si care totodata ofera cele mai bune rezultate. Pentru a afla informatii suplimentare va invitam sa consultati lista de preturi.

  • Aparat fix metalic;
  • Aparat fix din ceramica;
  • Aparat fix din safir;
  • Aparat mobil;

Vrei sa-ti corectezi tinuta dintilor?

Programeaza-te acum!

Parerile clientilor

Cateva recenzii oferite de cei care au beneficiat de tratamentele noastre stomatologice

Din cauza unui caz putin mai complicat am primit refuzuri de la mai multi doctori. Dar, Doamna Doctor Vesa Natalia mi-a readus zambetul pe buze multumita unei interventii chirurgicale de succes. Din acest punct de vedere sunt cat se poate de bucuroasa. Multumesc!

Ioana Smarandescu

Daca ar fi sa dau un calificativ, acesta ar fi cu siguranta 10! Din punctul meu de vedere Doamna Doctor Vesa este stomatolog expert care va beneficia de recomandarile mele la nesfarsit. Acum, de fiecare data cand am o problema dentara ma duc la ea si o rezolva fara prea multe dificultati.

Andrei Molnar

In urma catorva vizite in cadrul cabinetului Estetical Dentis am reusit sa scap de problemele si sangerarile pe care le aveam la nivelul gingiilor. Ce imi pare ce mai rau este ca am asteptat un timp destul de indelungat pana sa ajung acolo. Acum sunt foarte multumit!

David Adrian
Call Now ButtonSuna acum!