Programari: 0770 106 992 Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea
Orar de functionare: Luni, Miercuri, Vineri: 8:00-15:00 / Marti, Joi: 14:00-20:00

Servicii de protetica dentara

Descopera mai multe detalii despre refacerea arcadelor dentare

Ti-ai pierdut mai mult dinti si ai vrea sa-i refaci?

Alege cu incredere serviciile noastre de protetica dentara si beneficiaza de restaurarea de care ai nevoie!

Astfel, te vei putea bucura din nou atat de functionalitatea pe care ti-o ofera dintii, cat si de un zambet impecabil. pe care l-ai avut odinioara.

Protetica dentara cuprinde mai multe solutii, printre acestea numarandu-se atat puntile dentare cat si protezele fabricate din materiale biocompatibile.

Asadar, daca esti interesat de o asemenea solutie te invitam in cabinetul Estetical Dentis Dr. Vesa pentru a beneficia de tratamentul de care ai nevoie!

Puntile dentare

O metoda eficienta din punct de vedere al costurilor

Una dintre cele mai cunoscute solutii de inlocuire a unor dinti sau molari care lipsesc este reprezentata de puntile dentare, acestea numarandu-se printre cele mai accesibile lucrari de protetica dentara.

Cu scopul de a intelege mai exact, o punte dentara este de fapt un pod care creeaza o legatura intre dintii invecinati celui pierdut, in locul caruia va fi fixata o coroana dentara. De asemenea, exista mai multe tipuri de punti dentare, printre acestea numarandu-se cele sustinute de implanturi si cele realizate din zirconiu.

Beneficiile protezei dentare

Afla mai multe despre tratamentele ce se pot aplica

O alta metoda de inlocuire a dintilor lipsa este definita de proteza dentara.

In ultimii ani aceasta metoda a beneficiat de o evolutie tehnologica destul de avansata, ajungand la ora actuala sa fie confundata chiar cu dintii naturali, trecand astfel aproape neobservata.

Iata cele 3 tipuri de proteze dentare: proteze fixe (totale sau partiale), proteze mobilizabile (ofera posiblitatea de a fi indepartata de pacient) si proteze sustinute de implanturi.

Esti interesat de o proteza sau o punte dentara?

Programeaza-te acum!

Parerile clientilor

Cateva recenzii oferite de cei care au beneficiat de tratamentele noastre stomatologice

Din cauza unui caz putin mai complicat am primit refuzuri de la mai multi doctori. Dar, Doamna Doctor Vesa Natalia mi-a readus zambetul pe buze multumita unei interventii chirurgicale de succes. Din acest punct de vedere sunt cat se poate de bucuroasa. Multumesc!

Ioana Smarandescu

Daca ar fi sa dau un calificativ, acesta ar fi cu siguranta 10! Din punctul meu de vedere Doamna Doctor Vesa este stomatolog expert care va beneficia de recomandarile mele la nesfarsit. Acum, de fiecare data cand am o problema dentara ma duc la ea si o rezolva fara prea multe dificultati.

Andrei Molnar

In urma catorva vizite in cadrul cabinetului Estetical Dentis am reusit sa scap de problemele si sangerarile pe care le aveam la nivelul gingiilor. Ce imi pare ce mai rau este ca am asteptat un timp destul de indelungat pana sa ajung acolo. Acum sunt foarte multumit!

David Adrian
Call Now ButtonSuna acum!