Te numeri printre cei care au pierdut unul sau mai mulți dinți?

Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu această problemă, cauzele fiind cât se poate de variate (traumatisme, carii, parodontoză si multe altele).

Din fericire, implanturile dentare pot oferi o soluție permanentă pentru redarea zâmbetului.

Alegerea acestora nu este ușoară, motiv pentru care, în următorul articol vei putea descoperi un top al celor mai populare branduri care fabrică implanturi dentare, împreună cu avantajele acestora.

Te numeri printre cei care au pierdut unul sau mai mulți dinți?

Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu această problemă, cauzele fiind cât se poate de variate (traumatisme, carii, parodontoză si multe altele).

Din fericire, implanturile dentare pot oferi o soluție permanentă pentru redarea zâmbetului.

Alegerea acestora nu este ușoară, motiv pentru care, în următorul articol vei putea descoperi un top al celor mai populare branduri care fabrică implanturi dentare, împreună cu avantajele acestora.

Ce sunt Implanturile Dentare?

Implanturile dentare sunt înlocuitori artificiali ai rădăcinii dinților. Acestea sunt plasate chirurgical în osul maxilarului, pentru a susține un dinte sau un pod înlocuitor. Grație tehnologiilor moderne, implanturile se comportă ca rădăcinile dinților naturali, având o durată de viață îndelungată.

Cu toate acestea, nu toate brandurile de implanturi dentare oferă produse de aceeași calitate. Unele branduri sunt mai populare, în timp ce altele oferă o calitate mai bună și rezultate de durată. Cu atât de multe variante disponibile, alegerea celei mai bune soluții poate fi copleșitoare.

Iată care sunt câteva dintre cele mai populare branduri de implanturi.

Nobel Biocare

Începem topul brandurilor de implanturi dentare cu Nobel Biocare, care oferă o gamă variată de produse, inclusiv sistemele de implant Titanium, Tapered Plus, Tapered Pro și Tapered 3.0. Unul dintre avantajele cheie ale implanturilor Nobel Biocare este utilizarea Roxolid, un aliaj unic de titan-zirconiu, care oferă rezistență și durabilitate superioară.

În plus, acestea se remarcă prin designul avansat și suprafața unică – TIUnite – care permite o mai bună integrare cu osul. Grație acestor avantaje, Nobel Biocare este considerat ca fiind lider în domeniu.

Dentsply Sirona

Dentsply Sirona este un alt brand de top, ce produce diverse sisteme de implant, inclusiv Astra Tech Implant System, Xive Implant System și Ankylos Implant System.

Implanturile Dentsply Sirona sunt cunoscute pentru materialele de înaltă calitate și designul inovator, care permite o osteointegrare excelentă și succes pe termen lung.

Alte caracteristici remarcabile ale acestor implanturi includ tehnologia de suprafață OsseoSpeed, pentru vindecare îmbunătățită, designul versatil pentru diverse situații clinice și instrumentele de planificare digitală a tratamentului.

BioHorizons

BioHorizons este un unul dintre cei mai buni producători de implanturi. Printre produsele remarcabile ale acestuia se evidențiază  Tapered Internal Implant System și Laser-Lok Implant System. Acestea sunt cunoscute pentru tehnologiile lor avansate de suprafață, care promovează vindecarea rapidă și o bună osteointegrare.

BioHorizons oferă o gamă de soluții de digitalizare dentară, pentru a susține sistemele de implant oferite. Totodată, tehnologia de suprafață Laser-Lok asigură o mai bună atașare a țesutului moale.

Straumann

Straumann este un producător elvețian, care oferă diverse sisteme de implant, aici fiind incluse Bone Level Implant System și Tissue Level Implant System. Acestea sunt cunoscute pentru materialele de înaltă calitate, designul inovator și osteointegrarea excelentă.

În plus, producătorul elvețian pune la dispoziția pacienților o gamă de soluții de digitalizare dentară, alături de tehnologiile SLActive și Roxolid.

Megagen

Megagen este un producător de implanturi din Coreea, care se remarcă, printre altele, prin produsele AnyRidge Implant System și AnyOne Implant System. Implanturile Megagen sunt cunoscute pentru designul lor inovator, care permite o stabilitate excelentă și durată de viață îndelungată.

Megagen oferă, de asemenea, tehnologii avansate de tratament de suprafață, cum ar fi Xpeed. Aceasta este construită dintr-o nanostructură de ioni de calciu, încorporată pe suprafața implantului, care permite o osteointegrare în aproximativ 30 de zile.

Vrei să faci o programare?

Apasă butonul, spune-ne câteva detalii despre tine, iar noi vom reveni cu un apel în cel mai scurt timp posibil.

Implant Direct

Implant Direct este un brand cunoscut prin implanturile de calitate, printre care se evidențiază Legacy System, Swish Plus System și Screw-Vent System. Acestea dispun de materiale de calitate și  prețuri accesibile.

Implant Direct oferă, de asemenea, o gamă de componente protetice și consumabile pentru a susține sistemele de implant pe care le fabrică.

Hiossen

Asemeni altor producători de implanturi de top, Hiossen creează produse cu un design inovator, ce garantează o durabilitate ridicată. Cele mai cunoscute produse Hioseen sunt ET System și Osstem Implant System.

Hiossen oferă și o gamă de soluții de digitalizare dentară, pentru a susține sistemele proprietare de implant. Produsele sunt concepute din materiale cu o biocompatibilitate sporită, pentru a facilita osteointegrarea.

Zimmer Biomet

Zimmer Biomet este un alt producător popular de implanturi, care utilizează o tehnologie avansată și oferă o varietate de produse. Printre acestea se remarcă TSV Implant System și Trabecular Metal Dental Implant.

Implanturile Zimmer Biomet sunt cunoscute pentru materialele de înaltă calitate și designul inovator, care facilitează osteointegrare.

Mis Implants

Mis Implants este un producător de implanturi din Israel, apreciat pentru calitatea produselor oferite. Printre cele mai cunoscute soluții se regăsesc Seven Implant System și V3 Implant System.

Implanturile Mis Implants sunt caracterizate de un design inovator și de materiale biocompatibile care permit o osteointegrare foarte bună. Chiar dacă sistemele lor de implant sunt accesibile, Mis Implants este un brand mai puțin cunoscut, care încă nu beneficiază de o popularitate ridicată.

Osstem Implant

Osstem Implant este un brand asiatic de top, care oferă o gamă largă de produse, inclusiv sistemele populare TS, SS și CAS Implant. Unul dintre avantajele cheie ale implanturilor Osstem este tratamentul de suprafață SA, care îmbunătățește osteointegrarea și crește ratele de succes pe termen lung.

Osstem oferă și o gamă de componente protetice și consumabile, pentru a susține implanturile dentare care le fabrică.

Neoss

Cunoscut pentru implanturile Neoss ProActive și ProActive Edge Implant, Neoss este un producător de implanturi care se evidențiază prin utilizarea tehnologiei de conexiune NeoLoc. Aceasta asigură o conexiune protetică sigură și reduce riscul de complicații.

La fel ca în cazul celorlalți producători, acesta utilizează o tehnologie avansată, oferind soluții adaptate la nevoile fiecărui pacient.

Alegerea unui brand de implant dentar potrivit poate fi o reală provocare, având în vedere diversitatea opțiunilor disponibile pe piață. Este esențial să ții cont de preferințele și nevoile tale, iar consultarea medicului dentist specializat în implantologie te va ajuta în luarea unei decizii adaptate la nevoile tale.

Fiecare brand menționat are avantaje și dezavantaje, iar succesul pe termen lung al implanturilor depinde de factori multipli, precum densitatea osoasă, starea generală a sănătății orale și preferințele profesionale ale medicului tău.

Discută cu medicul dentist pentru a obține sfaturi personalizate și pentru a te asigura că alegerea ta este în concordanță cu obiectivele tale de sănătate orală.

Fiecare zâmbet este unic, iar alegerea implantului dentar ar trebui să reflecte această individualitate.

Servicii de stomatologie în Oradea

implantologie

Implantologie

Dacă vrei să-ți refaci un dinte sau o măsea, implantul dentar poate fi soluția ideală pentru tine. Descoperă toate detaliile!

parodontologie

Tratarea parodontozei

O boală care poate duce la pierderea dinților. Apasă pe butonul de mai jos și află mai multe informații.

estetica dentara

Estetică dentară

Vrei să ai dinți frumoși? Alege serviciile noastre de estetică dentară și vei beneficia de un zâmbet demn de invidiat.