Implant dentar2024-01-27T01:01:13+03:00

Implant Dentar în Oradea

Servicii de implantologie de ultimă generație concepute pentru reconstrucția și recuperarea dinților pierduți! Vizionează prezentarea video și descoperă câteva informații despre medicul specialist în implantologie, Dr. Vesa Natalia.

Ai toate motivele să optezi pentru un implant dentar!

Cauti o metodă eficientă de recuperare a dinților pierduți?
Care să reziste în timp și să te ajute să te bucuri de preparatele tale preferate?
Și care totodată să-ți permită să zâmbești fără nici un fel de reținere?

Apelează cu incredere la un implant dentar!

Această metodă revoluționară de recuperare a dinților pierduți este mai mult decât ideală pentru persoanele care-și doresc o dantură rezistentă, funcțională și aspectuoasă.

Implantul dentar este o soluție care arată și se comportă ca dinții naturali, integrându-se armonios cu restul danturii. Acesta oferă un aspect aproape identic cu cel al dinților naturali, fără discomfortul adesea asociat cu protezele dentare tradiționale, fiind astfel considerat o alternativă eficientă de reabilitare dentară.

Înlocuiește-ți dintele pierdut cu un implant dentar!

Programează-te la o consultație de specialitate!

De ce să optezi pentru un implant dentar?

Iată câteva dintre avantajele pe care ți le oferă un implant dentar inserat în locul unui dinte pierdut.

partener megagen oradea

Cât costă un implant dentar?

Descoperă tipurile de implanturi cu care lucrăm alături de prețurile aferente acestora.

Întrebări frecvente despre implantul dentar

Câteva răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări despre implantologie

Implantul dentar face parte din ramura medicinei dentare numită implantologie și este definit de o gamă largă de dispozitive care se introduc în gingie și os, cu scopul de a asigura ulterior o piesă cu caracter protetic (ex: coroană).

O definiție mai complexa poate fi gasita aici.

Implantul dentar se așează în locul în care o măsea sau un dinte lipsește, având ca și scop înlocuirea acestuia. Cele mai des întâlnite cazuri sunt atunci când unui pacient i s-a făcut o extracție și-și dorește recuperarea dintelui pierdut.

Implantul dentar este o piesă fabricată din titan care are în general forma unui șurub. Acesta servește ca și înlocuitor al rădăcinei unui dinte care lipsește.

În prima fază se inserează implantul, iar dupa ce acesta s-a integrat în os urmează să i se atașeze o altă piesă cu denumirea de bonț protetic, deasupra căruia se va fixa puntea sau coroana care va înlocui dintele lipsă.

În general, orice persoană care are unul sau mai multi dinți lipsă poate beneficia de un implant dentar. Dar, există câțiva factori care trebuie luați în calcul:

  • calitatea și cantitatea osului;
  • poziția sinusului și a altor formațiuni anatomice învecinate;
  • starea de sănătate;
  • înainte de intervenție sunt necesare și un set de analize de sânge alături de o radiografie specială;

Medicina dentară a evoluat foarte mult, existând la ora actuală o gamă largă de tratamente și medicamente care reduc aproape complet orice durere.

Ținând cont de asta, pacienții au raportat ca într-adevar durerea este foarte mică, în unele cazuri fiind chiar inexistentă. Dar, la fel ca și în cazul oricărei intervenții, există posibilitatea ca unii pacienți să aibă o anumită stare de disconfort.

Durata poate să varieze de la un pacient la altul deoarece fiecare persoană reprezintă un caz particular. În prima ședință se inserează implantul, iar dupa ce trece perioada de vindecare se atașează bonțul protetic, urmând ca la final să se fixeze coroana, puntea sau proteza.

Beneficiarul unui implant dentar va putea mesteca la fel ca și în momentul în care a avut dintele natural.

De asemenea, spațiile edentate (locul unde lipsesc dinții) vor fi restaurate, lucru care va împiedica modificarea poziției dinților învecinați și antagoniști. Astfel se vor combate și posibilele efecte negative asupra sănătății cavității bucale.

Părerea ta contează!

Iată ce părere au cei care au beneficiat deja de serviciile noastre de stomatologie

Excelent
Pe baza 30 recenzii
János Huvé
János Huvé
2023-03-17
Hi,Im just would like to write my positiv feedback about this dental clinic. I met with a profesional team,i had a implant surgery,with,no pain,no compication. I recomand this clinic to everyone. Thank you. Dr Vesa.
Marcel Sima
Marcel Sima
2023-03-06
Excelenta experienta la Clinica Estetical Dentis, o echipa minunata. De curand am efectuat o igienizare profesionala si totul a decurs mult mai bine decat ma asteptam, iar rezultatul a fost pe masura. Recomand Estetical Dentis!
Laura Frunzischi
Laura Frunzischi
2023-03-03
O experienta minunata. Rezultate exceptionale . Personal deosebit, empatic. Profesionalism . Si mai mult mi-am invins teama de stomatolog!!! Va multumesc din suflet!!!
David Masincas
David Masincas
2023-02-14
Bună ziua! Vă mulțumesc pentru amabilitatea și priceperea de care ați dat dovadă atunci când am fost în clinica dvs pentru implanturi! Operația a fost o reușită, nu ma durut aproape deloc. Nu am avut complicații și am fost foarte mulțumit! Pentru cei cărora le,, este frica să caute echipaDr. VESA!! Foarte mult profesionalism! Alexandru Masincas!
Denis Benea
Denis Benea
2023-02-01
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Se lucrează foarte bine și cu grijă.
IOSIF DOREL MURESAN (iosifdorel59)
IOSIF DOREL MURESAN (iosifdorel59)
2023-01-25
Amabilitate, empatie si un personal foarte dragut. Recomand cu caldura

Ai beneficiat de un implant dentar în cabinetul nostru din Oradea?

Te rugăm să ne acorzi cu calificativ și să ne spui câteva cuvinte despre experiența care ai avut-o în cabinetul nostru stomatologic. Multumim!

Resurse utile despre implanturile dentare

Citește informații relevante despre implantologie, servicii stomatologice de ultimă generație, sfaturi practice pentru pacienți și multe altele.

Programează-te pentru un implant dentar în Oradea!

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru a face o programare.

La cabinetul stomatologic Estetical Dentis din Oradea ajungi foarte simplu!

Apasă pe hartă, accesează aplicația Google Maps de pe device-ul tău și haide în cabinet!

Go to Top