Programari: 0770 106 992 Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea
Orar de functionare: Luni, Miercuri, Vineri: 8:00-15:00 / Marti, Joi: 14:00-20:00

Plasmolifting

Trateaza gingivita si alte afectiuni parodontale

Procedura de plasmolifting este recomandata atunci cand vine vorba de tratarea gingivitei sau altor boli parodontale.

Aceasta interventie presupune recoltarea unei cantitati mici din sangele pacientului si prelucrarea acestuia cu ajutoul unor ustensile speciale (eprubete dedicate si centrigura).

In urma centrifugarii se obtine o plasma imbogatita cu trombocite. Aceasta fiind sub forma injectabila poate fi introdusa cu succes in tesuturile parodontiului.

Tratamentul ofera o multime de beneficii deoarece stimuleaza regenerarea celulara si ajuta considerabil in procesul de ameliorare si vindecare a  afectiunilor parodontale.

Fiind un produs rezultat din sangele pacientului, procedura de plasmolifting este considerata ca fiind inofensiva, neprezentand reactii adeverse.

Vrei sa afli si mai multe detalii? Contacteaza-ne pentru o programare in cabinetul nostru stomatologic sau citeste sectiunea de intrebari frecvente de mai jos.

Beneficiaza de servicii profesionale & tehnologie de ultima generatie!

Programeaza-te acum la numarul de telefon 0770 106 992.

Intrebari frecvente despre plasmolifting

Cateva raspunsuri la unele din intrebarile care fac referire la plasmolifting
Ce inseamna plasmolifting?

Plasmoliftingul in stomatologie reprezinta o procedura prin care se injecteaza plasma trombocitara in tesuturile parodontiului, avand rol de combatere a inflamatiilor si afectiunilor gingivale.

Cum se obtine plasma?

Plasma este obtinuta prin recoltarea unei cantitati mici de sange de la pacient. Acesta este prelucrat cu un set de eprubete biotehnologice vidate printr-o procedura speciala de centrifugare.

Ce se trateaza prin plasmolifting?

Plasmolofting-ul este eficient impotriva urmatoarelor afectiuni:

  • afectiuni parodontale;
  • sangerari si hemoragii gingivale;
  • mobilitate dentaral;
  • halitoza/respiratie urat mirositoare;
  • vindecarea locurilor din care a fost extras un dinte;
  • dureri puternice dentare;
  • refacerea gingiilor;
Poate afecta sanatatea pacientului?

Nu! Plasmolifting-ul este inofensiv deoarece se bazeaza pe sangele fiecarui pacient care vrea sa beneficieze de un asemenea tratament.

Vrei sa afli mai multe despre plasmolifting?

Programeaza-te acum!

Parerile clientilor

Cateva recenzii oferite de cei care au beneficiat de tratamentele noastre stomatologice

Din cauza unui caz putin mai complicat am primit refuzuri de la mai multi doctori. Dar, Doamna Doctor Vesa Natalia mi-a readus zambetul pe buze multumita unei interventii chirurgicale de succes. Din acest punct de vedere sunt cat se poate de bucuroasa. Multumesc!

Ioana Smarandescu

Daca ar fi sa dau un calificativ, acesta ar fi cu siguranta 10! Din punctul meu de vedere Doamna Doctor Vesa este stomatolog expert care va beneficia de recomandarile mele la nesfarsit. Acum, de fiecare data cand am o problema dentara ma duc la ea si o rezolva fara prea multe dificultati.

Andrei Molnar

In urma catorva vizite in cadrul cabinetului Estetical Dentis am reusit sa scap de problemele si sangerarile pe care le aveam la nivelul gingiilor. Ce imi pare ce mai rau este ca am asteptat un timp destul de indelungat pana sa ajung acolo. Acum sunt foarte multumit!

David Adrian
Call Now ButtonSuna acum!