Plasmolifting2024-05-26T13:41:46+03:00

Plasmolifting dentar în Oradea

Află toate detaliile despre injecțiile cu plasmă în gingii!

Procedura de plasmolifting în contextul stomatologiei este recomandată atunci când vine vorba de tratarea gingivitei sau a altor boli parodontale.

Această intervenție presupune recoltarea unei cantități mici din sângele pacientului și prelucrarea acestuia cu ajutoul unor ustensile speciale (eprubete dedicate și centrifugă). În urma centrifugării se obține o plasmă îmbogățita cu trombocite. Aceasta fiind sub forma injectabilă poate fi introdusă cu succes în țesuturile parodonțiului.

Tratamentul oferă o mulțime de beneficii deoarece stimulează regenerarea celulară și ajută considerabil în procesul de ameliorare și vindecare a afecțiunilor parodontale. Fiind un produs rezultat din sângele pacientului, procedura de plasmolifting este considerată ca fiind inofensivă, neprezentând reacții adeverse.

Vrei să afli și mai multe detalii? Contactează-ne pentru o programare în cabinetul nostru stomatologic sau citește secțiunea de întrebări frecvente de mai jos.

plasmolifting dentar Oradea

Vrei să beneficiezi de un tratament revoluționar împotriva gingivitei / parodontozei?

Programează-te la o consultație de specialitate sau haide în clinică pe Str. Louis Pasteur nr. 23, Oradea (apasă pentru a vedea harta)

De ce să alegi procedura de plasmolifting?

Descoperă motivele pentru care merită să optezi pentru unul dintre cele mai eficiente tratamente împotriva afecțiunilor parodontale.

Te întrebi cât costă o intervenție cu plasmă la nivelul gingiilor?

Descoperă prețurile serviciilor noastre de plasmolifting.

Întrebări frecvente despre plasmolifting

Câteva răspunsuri la cele mai des întâlnite întrebări despre plasmolifting

Plasmolifting-ul în stomatologie reprezintă o procedură prin care se injectează plasmă îmbogățită cu trombocite în țesuturile parodonțiului, având rol de combatere a inflamațiilor și afecțiunilor gingivale.

Plasma este obținută prin recoltarea unei cantități mici de sânge de la pacient. Acesta este prelucrat cu un set de eprubete biotehnologice vidate printr-o procedură specială de centrifugare.

Plasmolofting-ul este eficient împotriva următoarelor afecțiuni:

  • afecțiuni parodontale;
  • sângerări și hemoragii gingivale;
  • mobilitate dentară;
  • halitoză/respirație urât mirositoare;
  • vindecarea locurilor din care a fost extras un dinte;
  • dureri puternice dentare;
  • refacerea gingiilor;

Nu! Plasmolifting-ul este inofensiv deoarece se bazează pe sângele fiecarui pacient care vrea să beneficieze de un asemenea tratament.

Părerea ta contează!

Iată ce părere au cei care au beneficiat deja de serviciile noastre de stomatologie

Excelent
Pe baza a 30 de recenzii
János Huvé
János Huvé
2023-03-17
Hi,Im just would like to write my positiv feedback about this dental clinic. I met with a profesional team,i had a implant surgery,with,no pain,no compication. I recomand this clinic to everyone. Thank you. Dr Vesa.
Marcel Sima
Marcel Sima
2023-03-06
Excelenta experienta la Clinica Estetical Dentis, o echipa minunata. De curand am efectuat o igienizare profesionala si totul a decurs mult mai bine decat ma asteptam, iar rezultatul a fost pe masura. Recomand Estetical Dentis!
Laura Frunzischi
Laura Frunzischi
2023-03-03
O experienta minunata. Rezultate exceptionale . Personal deosebit, empatic. Profesionalism . Si mai mult mi-am invins teama de stomatolog!!! Va multumesc din suflet!!!
David Masincas
David Masincas
2023-02-14
Bună ziua! Vă mulțumesc pentru amabilitatea și priceperea de care ați dat dovadă atunci când am fost în clinica dvs pentru implanturi! Operația a fost o reușită, nu ma durut aproape deloc. Nu am avut complicații și am fost foarte mulțumit! Pentru cei cărora le,, este frica să caute echipaDr. VESA!! Foarte mult profesionalism! Alexandru Masincas!
Denis Benea
Denis Benea
2023-02-01
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Se lucrează foarte bine și cu grijă.
IOSIF DOREL MURESAN (iosifdorel59)
IOSIF DOREL MURESAN (iosifdorel59)
2023-01-25
Amabilitate, empatie si un personal foarte dragut. Recomand cu caldura

Ai beneficiat de plasmolifting în cabinetul nostru din Oradea?

Te rugăm să ne acorzi cu calificativ pe Google Maps și să ne spui câteva cuvinte despre experiența care ai avut-o în cabinetul nostru stomatologic. Îți multumim pentru ajutor!

Ultimele noutăți pe blog

Citește informații relevante despre implantologie, servicii stomatologice de ultimă generație, sfaturi practice pentru pacienți și multe altele

Vrei să afli și mai multe despre plasmolifting?

Completează formularul, iar noi te vom contacta pentru a face o programare.

Cum ajungi la cabinetul stomatologic Estetical Dentis din Oradea?

Apasă pe hartă, accesează aplicația Google Maps de pe device-ul tău și haide în cabinet!

Go to Top